Publisert: 24.11.23

Entusiasme rundt Springsteen-konsert på Dokken

Entusiasme rundt Springsteen-konsert på Dokken
-Vi opplever både stolthet og entusiasme fra bergenserne over at vi har fått til en storkonsert med Bruce Springsteen på Dokken neste år, forteller Frank Nes i Bergen Live. Nå gleder han seg til å gå i gang med forberedelsene til konserten.

31.oktober ble det kjent at Bruce Springsteen og E-Street band skal spille i godshavnen på Dokken i Bergen 21.juli neste år. Dette blir den eneste konserten hans i Norge neste år, og 45 000 billetter ble revet bort på noen minutter.

-Dette viser at Bergen trenger en arena som er større enn Koengen. Andre store norske byer har større arenaer å tilby, så vi har gradvis sakket akterut. Dokken gjør at vi kan konkurrere om de største artistene som legger Norge inn i turneplanen, sier Nes.

Springsteen har spilt fire konserter på Koengen tidligere, i 2009 og 2012.

-Disse konsertene har vært noen av høydepunktene våre så langt. Artistens team er svært ryddige og profesjonelle, forteller Nes.

Nå starter det praktiske arbeidet med å forberede Dokken som konsertarena.

-Jeg ser virkelig frem til dette. Sammen med Bergen Havn skal vi lage en god opplevelse for både publikum, artist. Som konsertarrangør har vi godt av å prøve oss på nye områder, og så blir det viktig å bruke Dokken for det området er-nemlig en godshavn, understreker Frank Nes.

Hør Frank Nes og markedssjef Nils Møllerup i Bergen Havn snakke om Bruce Springsteen, om Bergen som konsertby, og om Dokken som

https://shows.acast.com/5c82794a08c99c547f6d41c7/episodes/655b599ca08cd90012f893d7?

Del dette innlegget