Publisert: 20.06.24

Portugisisk delegasjon på besøk

Portugisisk presse fikk bli med havnedirektør Michal Forland på en båttur på ByfjordenPortugisisk presse fikk bli med havnedirektør Michal Forland på en båttur på Byfjorden
Denne uken har Bergen Havn hatt besøk fra portugisiske myndigheter, havner og media. De ønsket å lære mer om hvordan det jobbes med elektrifisering i Bergen Havn.

Den portugisiske delegasjon har besøkt Bergen Havn, Oslo Havn og en rekke bedrifter. Målet er å lære mer om hvordan det jobbes med det grønne skiftet i de største havnene i Norge, og elektrifisering og batteriteknologi stod høyt på agendaen. Besøket var arrangert av Innovasjon Norge og Den Norske ambassaden i Lisboa.

Delegasjonen studerer et av landstrømanleggene i Bergen havn

Bergen havn har i lang tid satset på elektrifisering i havnen, og delegasjonen var svært interesserte i å høre hvordan Bergen havn jobber for å nå målene om en utslippsfri havn.

Nils Møllerup fra Bergen Havn fortale om reisen til Bergen Havn for å nå målet om å bli en foregangshavn innen elektrifiseringNils Møllerup fra Bergen Havn fortale om reisen til Bergen Havn for å nå målet om å bli en foregangshavn innen elektrifisering

Del dette innlegget